OLDSCHOOL, NEWSCHOOL JA RAUNIOUTUNEIDEN KUVAT. 

Tervetuloa liki 1000 Jedi ja Star Wars aiheisen kuvan pariin Suomen Habbo Hotellista vuodesta 2000 alkaen! kuvissa näkyy huoneen lisäksi huoneen nimi, huoneen omistaja sekä huoneen mahdollinen kuvaus. Joskus Habbossa on jokin "virhe" jolloin huoneen omistajan nimi ei näy jolloin olen merkinnyt huoneen omistajan nimen kuvaan piirtämällä värillä.

KLIKKAA KUVAA NÄHDÄKSESI SEN SUUREMPANA TÄYDESSÄ KOOSSA!!!

OLDSCHOOL KUVAT


Oldschool tyylisille huoneille tyypillistä on niiden pieni koko ja tietynlainen "randomi" sisutus, joka toisinaan voi olla puutteellinenkin. Tietenkin voi olla että huonetta on jälkeenpäin purettu, joskus aika paljonkin. Huoneet ovat tehty usein noin vuosien 2000-2009 aikana mutta mukaan mahtuu taatusti myöhemminkin tehty.

Oldschool-huoneiden muisto huipentui tuomas12:n vuonna 2019 rakentamaan Spira - Jeditemppeliin joka habbojedien juuria ja muistoja kunnioittaen oli rakennettu oldschool-tyylisesti.


 

fesgsgrghh

NEWSCHOOL KUVAT

Newschool tyylisille huoneille tyypillistä on niiden huolellinen ja jedimäinen sisustus, joka ei ole niin "randomi" tai puutteellinen kuten oldschool-tyylisille huoneille on tyypillistä tai joskus ihan vähän. Tietenkin voi olla että huonetta on jälkeenpäin purettu, joskus aika paljonkin. Huoneet ovat tehty usein noin vuoden 2009 jälkeen mutta mukaan mahtuu taatusti aikaisemminkin tehty.

Newschool-huoneista tunnetuin ja mahtavin on Pahvikanan vuonna 2016 rakentama Lehon - Jeditemppeli.

RAUNIOITUNDEIDEN KUVAT

Pahoin raunioituneissa paikoissa sisustuksesta ei ole jäljellä enää melkein mitään. Huoneet siis ammottavat tyhjyyttään. Muutama lappu, huonekalu, tapetti, tms. jäljellä saattaa olla.